مهاجرت به روسیه

تحصیل در اسپانیا
خرداد ۲۴, ۱۳۹۸
تحصیل در روسیه
خرداد ۲۵, ۱۳۹۸

مهاجرت به روسیه

در این مقاله مشاورین موسسه ماهان دانش پارسه به شرایط مهاجرت به روسیه از طریق سرمایه گذاری، تحصیل و همچنین کار پرداخته اند. گرفتن ویزای کاری برای شهروند خارجی یک روند چند مرحله ای و طولانی است، که در این مقاله می توانید به صورت مختصر از مراحل آن اطلاع پیدا کنید.

شرایط مهاجرت به روسیه

زبان رسمی کشور روسیه، زبان روسی می باشد که فرد مهاجر ابتدا باید در طی یک دوره آموزشی زبان این زبان را فرا گرفته و بتواند برای امورات روزانه خود در روسیه از آن استفاده نماید. مهاجرانی که قصد مهاجرت و زندگی در روسیه را دارند باید از طریق راه های زیر اقدام نمایند:

  • مهاجرت از طریق سرمایه گذاری
  • مهاجرت از طریق تحصیل
  • مهاجرت از طریق کار

همچنین این افراد پس از بررسی و کسب هر کدام از گزبنه های بالا برای مهاجرت باید برای گرفتن ویزای اقامت اقدام نمایند. که جهت دریافت ویزا به سفارت یا کنسولگری روسیه مراجعه و مدارک خود را تحویل می نماید:

  • ارائه اصل و کپی گذرنامه بین المللی
  • ارائه و تکمیل فرم درخواست ویزا
  • ارائه چند قطعه عکس
  • ارائه گواهی سلامت  وعدم نداشتن بیماری اچ آی وی متقاضی
  • برای افراد زیر 18 سال: موافقتنامه  پدر و مادر برای سفر این نوجوانان که توسط دفتر اسناد رسمی تایید شده باشد.
  • گواهی عدم سوء پیشنه
  • ارائه سندی برای تکمن مالی
  • ارائه گواهی یا بیمه درمانی معتبر
  • پرداخت هزینه ویزا

کشور روسیه واقع در شرق اروپا و اسیا است. از لحاظ سطح منطقه، روسیه بزرگترین کشور در جهان است و 17 میلیون کیلومتر مربع آن بیش از یک هشتم زمین را تشکیل می دهد، کشور روسیه دارای نه منطقه زمانی است. جمعیت این کشور حدود 140 میلیون نفر می باشد، در حالی که بخش اروپایی روسیه بسیار کوچکتر از بخش اسیا است، اما در عین حال حدود 77٪ جمعیت را تشکیل می دهد.

روسیه بسیار وسیع است، که با 14 کشور نروژ، فنلاند، استونی، لتونی، لیتوانی، لهستان، بلاروس، اوکراین، گرجستان، آذربایجان، قزاقستان، مغولستان، کره شمالی و چین هم مرز می باشد. از سال 1922 تا 1991، روسیه به عنوان اتحادیه جماهیر شوروی شناخته شد که اساسا یک کشور مشترک المنافع می باشد، اتحاد جماهیر شوروی در سال 1989 شروع به تجزیه کرد و تا سال 1991 به طور کامل انحلال یافت.

شهر مسکو که از شهر های بزرگ این کشور است در بخش مرکزی اروپا واقع شده است که قدمتی تاریخی دارد، این شهر از بزرگترین مراکز علمی و پژوهشی و فرهنگی است که بالغ بر ۸۰ دانشگاه و مرکز آموزشی دارد. علاوه بر شهر مسکو، شهر سنت پترزبورگ از دیگر شهرهای مسکو است. کشور مسکو دارای ۴۹ ایالت و ۲۱ جمهوری می باشد، کشور حدودا 140 میلیون نفری روسیه دارای ملیت هایی زیادی در میان مردمان خود است که همگی پیرو مذهب و کلیسای ارتودوکس هستند.

مهاجرت به روسیه از طریق تحصیل

مهاجرانی که از طریق تحصیل می خواهند به کشور روسیه مهاجرت کرده باید ابتدا درخواست خود را برای یکی از دانشگاه های روسیه ارسال نماید. با وجود اینکه روسیه با ترتیبات بدون ویزا با بسیاری از کشورها موافقت می کند، مدت اقامت بدون ویزا محدود به یک یا سه ماه می باشد، زیرا این ترتیبات برای گردشگران طراحی شده اند و نه بازدید کننده های طولانی مدت.

دانشجویان از کشورهایی که برای ورود به روسیه به ویزا احتیاجی ندارند و فقط یک گذرنامه معتبر کافیست که وارد این کشور شوند، بعد از اینکه اقامت مجاز آنها به پایان رسید باید کشور را ترک کرده و با یک ویزای دانشجویی معتبر وارد روسیه شوند. بنابراین، بهتر است که ویزای دانشجویی را برای اولین بار درخواست دهند تا با این مشکل مواجه نشوند. ویزای دانشجویی از طریق سفارت روسیه یا کنسولگری روسیه در کشور محل اقامت شما به دست می آید.

مهاجرت به روسیه از طریق تحصیل

در ابتدا یک ویزای دانشجویی برای مدت سه ماه صادر می شود، بعد از این مدت باید به بخش محلی اداره کل امور مهاجرت وزارت کشور روسیه برای تمدید ویزا مراجعه کنید. FMS ویزا را برای مدت یک سال تمدید می کند تا در مدت اعتبار ویزا بتوانید در این کشور رفت و آمد داشته باشید. هنگامی که ویزای شما به پایان می رسد، شما باید برای یک سال دیگر تمدید کنید و به همین ترتیب در طول دوره تحصیلی این روال ادامه خواهد داشت.

از دسامبر 2017 دانش آموزان بین المللی که دوره های پیش دانشگاهی را به اتمام رسانده اند و امتحان ورودی را برای ثبت نام در یک برنامه آموزشی ابتدایی می گذرانند، می توانند ویزای تحصیلی خود را در روسیه تمدید کنند، آنها نیازی به سفر به کشور خود برای پردازش ویزا نخواهند داشت. اسناد مورد نیاز برای ویزای دانشجویی:

  • گذرنامه بین المللی (اصل) و کپی از صفحه او
  • دعوت نامه رسمی برای ورود به روسیه (اصلی)
  • فرم درخواست
  • عکس 3.5 x 4.5 سانتی متر (1.18 x 1.77 اینچ)
  • گواهی وضعیت منفی HIV برای متقاضیان زیر 18 سال – رضایت والدین برای سفر گواهی شده توسط دفتر اسناد رسمی
  • دعوت نامه ها به روسیه توسط وزارت امور خارجه روسیه و اداره کل امور مهاجرت وزارت کشور روسیه صادر می شود.

شرایط مهاجرت از طریق کار در روسیه

یکی از راه های مهاجرت به روسیه گرفتن ویزای کار می باشد. که ویزای کار روسیه یک نوع ویزای پیچیده و گران قیمت ترین نوع ویزا برای اتباع خارجی است که در این کشور مشغول به کار می باشند. برای گرفتن ویزای کار روسیه، دو نوع ویزا وجود دارد، ویزای تک ورودی: این ویزا برای مدت 90 روز معتبر بوده و توسط کنسولگری روسیه بر اساس دعوت ویزای کاری متقاضی از سمت یک کارفرمای روسی صادر شده، که بر اساس این ویزا اجازه کار برای فرد متقاضی صادر می شود.

ویزای چندگانه: این نوع ویزا براساس یک ویزای تک ورودی در دفتر محلی پلیس مهاجرت روسیه برای مدت بیش از یک سال  مجوز کار مجددا صادر می شود و فرد متقاضی می تواند در این مدت در کشور روسیه مشغول بکار باشد. از سال 2010 یک نوع ویزای جدید کاری به این ویزاها اضافه شد.

این ویزا برای افراد بسیار متخصص است که مزایای مختلفی از قبیل: اعتبار ویزای کار به مدت 3 سال را دارد. همچنین حقوق و دستمزد برای این افراد در کشور روسیه بالای دو میلیون روبل در سال است. برای گرفتن ویزای کار، شرکت دعوت کننده متقاضی باید اسنادی که در ادامه به آنها اشاره شده است را آماده و مهیا سازد:

  • ارائه فرم معافیت های مهاجرت برای استخدام نیروی کار خارجی
  • ارائه فرم درخواست خدمات مشاغل دولتی
  • داشتن مجوز استخدام نیروی کار خارجی:گرفتن اجازه کار برای یک نیروی خارجی و ارائه دعوت نامه برای یک ویزای کاری.

بعد از انجام دادن موارد فوق، ویزای کاری در کنسولگری روسیه یا اداره محلی پلیس مهاجرت روسیه تهیه و تایید شده است. گرفتن ویزای کاری برای شهروند خارجی یک روند چند مرحله ای و طولانی است. برای یک کارفرما در شهر مسکو استخدام یک نیروی کار بین المللی یا همان کارگر خارجی به طور متوسط برای 100 روز کاری است، که حداقل برای پرداخت هزینه های دولتی باید 15900 روبل هزینه کند. مراحل دریافت ویزای کار:

  • فرم درخواست الکترونیکی سالانه برای نیروی انسانی خارجی تکمیل گردد.
  • جای خالی در ادارات و شرکت های روسیه باشد.
  • ارائه سندی مبنی بر اجازه ورود نیروی کار خارجی به پلیس مهاجرت داده شود.
  • اعتباربخشی در اداره محلی پلیس مهاجرت
  • دریافت دعوت نامه کار از سمت شرکت برای یه نیرو خارجی
  • دریافت یک ویزای کار تک ورودی برای 90 روز در کنسولگری روسیه
  • دریافت تبدیل مجوز یک ویزای کار تک ورودی به یک ویزای چندگانه با تمدید دوره اعتبار آن

ویزای کار برای شهروندان کشورهای مستقل مشترک المنافع: مجوز کار برای شهروندان خارجی که از کشورهای مستقل مشترک المنافع وارد روسیه می شوند، توسط اداره محلی پلیس مهاجرت به درخواست شخصی شهروند خارجی یا نماینده خود (شرکت – کارفرما) صادر می شود.

شرایط مهاجرت از طریق کار در روسیه

تنها پس از اخذ اجازه کار، یک شهروند خارجی می تواند به صورت رسمی توسط کارفرما یا شرکت خصوصی استخدام شود. پس از استخدام یک نیروی کار خارجی که مجوز کار آن صادر شده است، کارفرما یا شرکت باید نتیجه قرار داد کاری خود را که با یک شهروند خارجی بسته است در طول سه روز به اداره محلی پلیس مهاجرت اطلاع رسانی نماید. لیست مدارک مورد نیاز:

  • ارائه کپی و اصل تمام صفحات گذرنامه (در صورت لزوم با ترجمه اسناد رسمی به زبان روسی)
  • مدت اعتبار گذرنامه نباید کمتر از 6 ماه پس از تاریخ انقضاء مجوز کار باشد.
  • سن کارگر باید از 18 سال به بالا باشد (این کارگر در هر مکانی که کار کرده نباید اخراجو یا جرمی مرتکب شده باشد
  • اصل وکپی کارت مهاجرت
  • کپی و اصل فرم ثبت نام و مجوز ورودی
  • ارائه 2 قطعه عکس
  • ارائه گواهی سلامت پزشکی بر اساس نتایج تجزیه و تحلیل: HIV، leprosy، سیفلیس، شانکر، سل، اعتیاد به مواد مخدر، لنفوژنرولوم. این گواهی می تواند با تمام اسناد و مدارک و یا ظرف 30 روز پس از اخذ مجوز کار ارائه شود.
  • ارائه قبض بانکی پرداخت کمیسیون دولتی با نرخ 2000روبل برای هریک از کارگران خارجی

در صورتی که مجوز کار توسط کارفرمای شرکت پردازش شده باشد، لازم است که مدارک ذیل تحویل داده شود:

  • فرم درخواست از شرکت کارفرما
  • فهرست کارفرمایان که با آنها کار می کنید(مشخصات کامل آنها)
  • ارائه ضمانت نامه شرکتی
  • ارائه وکالتنامه از شرکت کارفرما برای استخدام نیروی کار جدید

زمان و هزینه پردازش ویزای کار بستگی به چندین عامل دارد:

  • حرفه و نوع کار مورد نظر متقاضی در روسیه
  • تابعیت فرد متقاضی در روسیه
  • گرفتن ویزا و دعوتنامه کاری متقاضی
  • قیمت ها و کیفیت خدمات ویزای متقاضی

به طور معمول، ویزای کار را می توان در 100 روز با هزینه متوسط ​​80000 روبل صادر کرد. برای تمدید روادید کار یا اخذ ویزای کار چند جانبه جدید، لازم نیست که کشور را ترک کنید، می توان آن را در اداره پلیس مهاجرت محلی پس از ارائه یک مجوز کار معتبر برای یک دوره جدید صادر کرد.

شرایط مهاجرت به روسیه از طریق سرمایه گذاری

کشور روسیه به عنوان اولین قدرت جهانی در سال 2015 با یک برنامه سرمایه گذاری برای مهاجران خارجی اجازه مهاجرت از این طریق را به آنها اعطا نمود. مزایای سرمایه گذاری در روسیه:

  • یک گذرنامه روسی را می توان در 45 روز یا کمتر دریافت کرد.
  • گرفتن شهروندی روسیه از طریق سرمایه گذاری، در طول دوره یک ساله اولیه نیاز به 90 روز حضور فیزیکی فرد متقاضی در این کشور را دارد.
  • گرفتن پاسپورت روسی می تواند در یک اداره خدمات مهاجرت روسیه یا در سفارت و کمیسیون عالی یا کنسولی روسیه انجام شود. در حالی که گذرنامه روسی دارای 5 و 10 سال اعتبار است، درخواست مجدد آن سریع و ساده انجام می شود.
  • با داشتن گذرنامه روسیه امکان دسترسی رایگان به ویزا برای 105 کشور از جمله مناطق آمریکای لاتین، اروپای شرقی، آسیا فراهم می کند.

شرایط سرمایه گذاری در کشور روسیه توسط متقاضی بین المللی به شرح ذیل می باشد:

  • فرد متقاضی باید مبلغ 7.500.000روبل به صندوق ملی کشور کمک مالی نماید، که غیر قابل برگشت است.
  • مبلغ 15.000.000روبل سرمایه گذاری در املاک یا مستغلات داشته باشد.
  • فرد متقاضی می تواند مبلغ 35.000.000روبل سرمایه گذاری تجاری داشته باشد.
  • یک کار در روسیه راه اندازی کند که حداقل 10 میلیون روبل در سال برای سه سال متوالی در کشور تولید کند، فرد متقاضی پس از سه سال حفظ یکی از گزینه های سرمایه گذاری، می تواند شهروندی کامل روسیه را بدون هزینه اضافی به دست آورد.

درخواست و دریافت شهروندی روسیه و گذرنامه سرمایه گذاری روسیه را می توان در هر دفتر رسمی روسیه در یک کشور خارجی انجام داد.حتی اگر سرمایه گذار نتواند شهروندی روسیه به دست بیاورد فرد سرمایه گذار و خانواده او بعنوان سرمایه گذاران می توانند در روسیه زندگی ،کار و تجارت کنند و دسترسی کامل به نظام مراقبت های بهداشتی و درمانی روسیه را نیز داشته باشند. افرادی که در کشور روسیه سرمایه گذاری می کنند حدقل 13درصد درآمدخود را باید جهت مالیات به کشور روسیه کنار گذاشته و آن را پرداخت نماید.

همچنین مالیات شرکت ها در روسیه 20درصد می باشد که این مالیات کمتر از مالیات شرکت های اروپای غربی است. مالیات برای تمامی املاک، مستغلات در روسیه براساس ارزش فعلی دارایی و هزینه جایگزینی ساخت وساز با نرخ مالیات قابل اجرا در کشور بستگی دارد. مدارک مورد نیاز جهت گرفتن ویزای سرمایه گذاری:

  • گواهی پزشکی جهت عدم بیماری اچ آی وی
  • گواهی عدم سوپیشینه کیفری
  • ارائه اصل و  کپی پاسپورت متقاضی
  • در صورت بردن همراه گواهی ازدواج، با همسر به عنوان اقوام وابسته
  • ارائه کپی و اصل شناسنامه
  • ارائه سندی مبنی بر تمکن مالی در سرمایه گذاری
  • ارائه سندی مبنی بر اینکه کارشما به دولت روسیه سود می رساند.
  • ارائه سندی مبنی بر اینکه متقاضی در روسیه می تواند مسکنی جهت سکونت برای خود تهیه نماید.
  • ارائه ویزای سرمایه گذاری

که تمام این اسناد باید به زبان روسی ترجمه و دارای مهر و تاییدیه باشد، مشاورین موسسه ماهان دانش پارسه آماده هستند تا شما عزیزان را در خصوص موارد گفته شده یاری رسانند، کافیست که با ما در تماس باشید.

4 دیدگاه ها

  1. نگار مطلبی گفت:

    سلام وقتتون بخیر من ۲۵ سالمه و معدل دیپلمم خیلی پایینه میخام برای پزشکی اقدام کنم شرایط پذیرش دانشگاه های روسیه به صورتی هست که بتونید برام با این رزومه در خواست بدید؟؟؟

    • mahanmohajer گفت:

      سلام جهت تایید مدرک تحصیلیتان می توانید با گذراندن دوره ی ۹ ماهه ی پادفکت در دانشگاه های روسیه پذیرش را دریافت کنید.

  2. حسین زمانی گفت:

    سلام یکی از دوستان من پارسال از طریق موسسه شما برای ترکیه پذیرش کالج گرفت و الان دانشگاه بیلکنت ژنتیک قبول شده چطور میشه این مراحل رو برای منم طی کنید؟؟
    توروخدا جواب بدید

    • mahanmohajer گفت:

      سلام شما جهت قبولی بهتر و آمادگی بیشتر می توانید با گذراندن یکسال کالج صدرصد قبولی و پذیرش را دریافت نمائید.جهت اطلاعات کافی با مشاورین ما ارتباط برقرار نمائید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *